top of page
Baby gewikkeld in deken

Ilse Jansen

Hanna is fantastisch! Dit was de 2de keer dat ze bij ons kwam kramen en wat hebben we een heerlijke tijd met haar gehad. We missen haar alweer! Ze leest een baby helemaal en kan super goed advies geven. Zelfs met de geboorte van ons derde kindje hebben we nog veel bijgeleerd. Hanna doet veel meer dan nodig is. Ze is een kei in borstvoeding en natuurlijk ouderschap. Alleen al om Hanna zou ik nog een baby overwegen ;-) 3

Newborn Baby

Angelica Dekkers

Hanna is heel professioneel, maar ook erg gezellig. Ze weet veel over haar vak en kan je goed leren wat de baby taal is. Ze zorgt ervoor dat je snel vertrouwen hebt om met je baby om te gaan. Hanna was een geweldige kraamzorg en ik had mij geen betere kunnen wensen. Bedankt Hanna!

pasgeboren slaap

Claasje van Haagen

Na een heel pittige bevalling met enorm veel bloedverlies, kwamen we thuis uit het ziekenhuis. Hanna was meteen gekomen om ons nog eventjes wat tips te geven om de eerste nacht thuis zo goed mogelijk door te komen. De dagen erna leerde ze ons onze baby kennen met behulp van de Dunston baby taal. We hadden in het ziekenhuis al wel gehoord dat we een enorm rustig kindje hadden, maar met de komst van Hanna werd hij nog rustiger. Ze hielp ons de fijne kneepjes van borstvoeding te leren en binnen 3 dagen waren ons zoontje en ik een super team en groeide hij als kool (en dat na al het bloedverlies). De week werd afgesloten met een heerlijke baby massage waar ons kleintje heel erg van genoot! Hanna’s kundigheid en kennis zal jullie, zeker bij een eerste baby, helpen om een zachte landing te maken bij de de grootste verandering in jullie leven. De kennis en kunde nemen wij voor altijd met ons mee en zullen we bij onze volgende kindjes toepassen en waar mogelijk overdragen aan onze vrienden, familie en kennissen die nog een baby krijgen. Hanna, super bedankt voor alles!

Moeder die babyvinger vasthoudt

Roxanne Buisman

Dankzij Hanna hebben wij een fantastische start met onze dochter gekregen. Vanaf het begin al is ze een zeer tevreden meisje, door Hanna hebben we haar communicatie met ons leren begrijpen waardoor we het huilen vaak al voor zijn. De kraamweek is ontzettend fijn verlopen, Hanna komt met een enorme bak kennis en ervaring waardoor wij met veel vertrouwen het ouderschap in zijn gegaan.

Kleine voeten

Maiken Haskins

We had a great experience with Hanna. She was really helpful and provided a lot of support for everything related to baby, mother and even household tasks. We’ve learnt a lot from Hanna in our first week as parents and she has equipped us with great knowledge and confidence to continue by ourselves. Would recommend her care to anyone.

bottom of page